Αρχική
 
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
 
Τύπος
 
Συλλαλητήριο
 
Δημοψήφισμα
 
Φωτογραφίες εργοστασίων
 
Εκρήξεις Αγωγών
 
Τεχνικά στοιχεία
 
Φωτογραφίες Πέρδικας
 
Επαφή
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέρδικα 02/02/2009 

      Η παρουσίαση της θέσης του ΠΑΣΟΚ από τον αρμόδιο εκπρόσωπο του Τομέα Περιβάλλοντος κ. Σπ. Κουβέλη που δεσμεύει το κόμμα της αξιωματικής  αντιπολίτευσης για την μη διέλευση του αγωγού Φυσικού Αερίου και του εργοστασίου Συμπίεση και Μέτρησης από την περιοχή του Δήμου Συβότων και της Κοινότητας Πέρδικας και την ασυμβατότητα με τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής , δικαιώνει την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας, που εκφράστηκε με δημοψήφισμα στις 10 Αυγούστου 2008, στην υποβάθμιση που επιχειρεί η ΔΕΠΑ ΑΕ στην Τουριστική ανάπτυξη και χαρακτήρα της περιοχής.

      Μετά την τελευταία αυτή εξέλιξη, οφείλει άμεσα η Κυβέρνηση και η ΔΕΠΑ να αναζητήσει άλλη περιοχή που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν.

      Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Συβότων και Κοινότητας Πέρδικας θεωρεί την θέση αυτή του εκπροσώπου Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ θετική εξέλιξη στον αγώνα της τοπικής κοινωνίας και περιμένει τις ενέργειες που δεσμεύθηκε δημόσια ότι θα πράξει στο επόμενο διάστημα.

      Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα αταλάντευτοι τον αγώνα μας μέχρι την δικαίωση του αγώνα μας.      

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  14.11.2008

Στις 13/11/2008 πολίτες της Πέρδικας – Συβότων – Πάργας δεν επέτρεψαν, αποκλείοντας τους δρόμους πρόσβασης, σε τοπογραφικό συνεργείο της ΔΕΠΑ να προχωρήσει σε εργασίες αρμοδιότητας του, σε περιοχή όπου η ΔΕΠΑ «ονειρεύεται» να κατασκευάσει το εργοστάσιο συμπίεσης – μέτρησης – και την προσγειάλλωση των αγωγών φυσικού αερίου.
Η ΔΕΠΑ για άλλη μια φορά προκαλεί τις τοπικές κοινωνίες, με την επιμονή της στην παρέμβαση, βιομηχανίας έντασης, αλλοιώνοντας τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής, με αποτέλεσμα την ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά και την εξαφάνιση χιλιάδων θέσεων εργασίας στον τομέα του τουρισμού και των συναφών δραστηριοτήτων.
Ο βουλευτής του Νομού και υφυπουργός Κος Α. Μπέζας, αντί να εκδίδει δελτία τύπου στήριξης της ΔΕΠΑ στο έκτρωμα που μεθοδεύει, οφείλει να ακούσει τις διαμαρτυρίες, να κατανοήσει τις αγωνίες των κατοίκων της περιοχής και να συνταχθεί μαζί τους στο δίκαιο αγώνα τους.
Η ισοπεδωτική λογική που προσπαθεί να περάσει, του τύπου: « Όλη η Θεσπρωτία είναι τουριστική ζώνη από το βόρειο άκρο της έως το νότιο άκρο της, το ίδιο είναι όπου και αν χωροθετιθεί η βιομηχανία έντασης της ΔΕΠΑ» είναι άκρως αντιεπιστημονική, αυθαίρετη και επικίνδυνη. Υποκρύπτει σκοπιμότητα και ταύτιση με τα επιχειρηματικά συμφέροντα της ΔΕΠΑ.
Οι πολίτες της τοπικής κοινωνίας έχουν εξαντλήσει κάθε δημοκρατική διαδικασία, επισημαίνοντας την διαφωνία τους στην αυθαίρετη, άδικη και αντιλαϊκή επιλογή της ΔΕΠΑ. Η κώφευση της Κυβέρνησης και των αρμοδίων υπουργών, τους οδηγεί σε μορφές αγώνα ακραίων διαστάσεων. Η ευθύνη γι’αυτό θα βαραίνει την Κυβέρνηση.
Ο Κος Α. Μπέζας αντί να σπέρνει ανέμους, σοφότερο είναι να πιέσει την ΔΕΠΑ να αλλάξει τακτική και τοποθεσία στη χωροθέτιση του έργου της. Γιατί στο τέλος θα θερίσει θύελλες και βεβαίως οι ευθύνες θα βαρύνουν τον ίδιο αποκλειστικά.

Εμείς περιμένουμε να κάνει πράξη σε ότι έχει δεσμευτεί τελευταία.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  11.11.2008

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Στις 10 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ν.Ο. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, η Κίνηση Πολιτών Δήμου Συβότων- Κοινότητας Πέρδικας συναντήθηκε με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Χρυσοχοϊδη Μιχάλη υπεύθυνο για θέματα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ μετά από αίτημα της.
Η Κίνηση Πολιτών κατέθεσε στον Κύριο Χρυσοχοϊδη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή από τα σχέδια της ΔΕΠΑ για εγκατάσταση εργοστασίου και σταθμού μέτρησης στα διοικητικά της όρια καθώς και την διέλευση του αγωγού.
Ζητήθηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να συμβάλει και αυτός και το κόμμα του στην αντιμετώπιση του προβλήματος μας είτε ως αντιπολίτευσης είτε ως Κυβερνών Κόμμα, αν γίνει αύριο Κυβέρνηση .
Ο Κύριος Χρυσοχοϊδης υποστήριξε την α11ναγκαιότητα του έργου και μας δήλωσε πως θα κοιτάξει μαζί με τον κύριο Κούβελη, υπεύθυνο για θέματα Περιβάλλοντος, το θέμα και θα έρθει πολύ σύντομα μαζί του στην Θεσπρωτία για να μας καταθέσει την επίσημη πρόταση του ιδίου και του ΠΑΣΟΚ για ένα τόσο σοβαρό θέμα .
Η Κίνηση Πολιτών έκανε δεκτή την πρόταση, διαμηνύοντας στον κύριο Χρυσοχοϊδη ότι η αντίθεσή της είναι ριζική και θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο μαζί με όλους τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να αποτραπεί η εγκατάσταση εργοστασίου συμπίεσης και η διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου στην περιοχή. Ιδιαίτερα τόνισε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία μέση λύση που θα χρυσώνει το χάπι.

Η θέση είναι γνωστή και αμετάκλητη:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Πέρδικα Σύβοτα 29/10/2008

Στις 28-10-2008 και ώρα 7μμ. Αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών Δήμου Συβότων κοινότητας Πέρδικας Ενάντια Στην Εγκατάσταση Του Εργοστασίου Συμπίεσης – Μέτρησης Και Της Διέλευσης Αγωγών Φυσικού Αερίου, είχε συνάντηση με τον βουλευτή του Νομού και υφυπουργό οικονομικών κο Α. Μπέζα στο πολιτικό του γραφείο στην Ηγουμενίτσα.

Η συνάντηση αφορούσε το ζήτημα των εγκαταστάσεων και της διέλευσης των αγωγών φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

Ο κος Μπέζας ενημέρωσε την επιτροπή για τις εξελίξεις που γνώριζε για το πρόβλημα.

Η αντιπροσωπεία για άλλη μια φορά έκανε γνωστό στον Υφυπουργό την πλήρη αντίθεσή της για την συνεχιζόμενη πρόκληση της ΔΕΠΑ ( με ασύστολα ψεύδη και ανακρίβειες) να επιμένει στην επιλογή της. Επιλογή που έχει ως συνέπεια την οικονομική καταστροφή και υποβάθμιση της απείρου κάλλους τουριστική περιοχή του Ν. Θεσπρωτίας και της Χώρας μας.

Ο Υφυπουργός με σαφήνεια στήριξε τις επιλογές της ΔΕΠΑ και το μόνο πρόβλημα που επισήμανε είναι να μην είναι ορατές οι εγκαταστάσεις.

Με καθαρό λόγο η αντιπροσωπεία έκανε γνωστό στον Κο Μπέζα ότι αυτή η επιμονή οδηγεί τις εξελίξεις σε μετωπική σύγκρουση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ότι οι ευθύνες των αποφάσεων αφορούν την κυβέρνηση, είναι πολιτικές αποφάσεις και δεν αφορούν, ούτε αποτελούν άλλοθι οι επιλογές εταιρικού συμφέροντος της ΔΕΠΑ.

Μετά την συζήτηση ο Κος Μπέζας δεσμεύθηκε για άμεση συνάντηση της Κίνησης με τον υπουργό ανάπτυξης Κο Φώλια, καθώς και με τη διοίκηση της ΔΕΠΑ.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται
Η επιλογή των τετελεσμένων δεν θα περάσει.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΥΒΟΤΩΝ – ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ.

Nέο "Όχι" στον αγωγό φυσικού αερίου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινότητα Πέρδικας Ν. Θεσπρωτίας σχετικά με τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή αναφέρονται τα εξής:

Η Κοινότητα Πέρδικας Ν.Θεσπρωτίας,μετά από λεπτομερέστατη ανάλυση των στοιχείων που υποβλήθηκαν από την ΔΕΠΑ ΑΕ εως και την 09.07.2008 και με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Κοινοτικού της Συμβουλίου αποφάσισε με την 260/9.7.2008 απόφασή του τα εξής-τα οποία κάνει γνωστά σ΄όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (ΔΕΠΑ ΑΕ,Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας, κΥφυπουργό Οικονομικών και Βουλευτή Ν.Δ. Θεσπρωτίας Μπέζα Αντώνιο, κ Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου,Υπουργείο Ανάπτυξης, Υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ, Υπουργείο Εσωτερικών, Κόμματα Ελληνικού Κοινοβουλίου, Φορείς όπως ΚΕΔΚΕ, ΤΕΔΚ Θεσπρωτίας, Επιμελητήρια, κα)

1.-ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΧΙ στο πέρασμα του ελληνοιταλικού αγωγού και του σταθμού συμπίεσης του φυσικού αερίου,από τα διοικητικά όρια της Κοινότητας Πέρδικας. Αυτό σημαίνει ομόφωνα ΟΧΙ στην τελευταία πρόταση της ΔΕΠΑ ΑΕ για την δημιουργία του Σταθμού Συμπίεσης στις θέσεις Αλμυρός,Φικιανός,Κιάφα και Πραπαμάλι της Πέρδικας.ΔΕΝ προτείνουμε θέσεις γιατί οι θέσεις που θεωρούμε κατάλληλες είναι εκτός Πέρδικας,Συβότων.Εχουμε την άποψη ότι το έργο είναι δυνατόν να γίνει στην Φτελιά (Σαγιάδας),στην Ηγουμενίτσα (Γωνιά),στο Αι Γιαννάκι (Μαργαρίτι),Κοιλάδα (ΔΔ Πολυνερίου)

2.-ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την οργάνωση και την κλήση των Περδικιωτών να επιλέξουν αν επιθυμούν την Διέλευση του Ελληνοϊταλικού Αγωγού Φυσικού Αερίου και την κατασκευή του Σταθμού Συμπίεσης εντός των ορίων της Κοινότητας Πέρδικας δια δημοψηφίσματος με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ την 10 Αυγούστου 2008.

3.-ΚΑΛΟΥΜΕ όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να λάβουν σοβαρά υπόψη την ομόφωνη απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας (ίδια με την 179/24.09.2007).

Ημερίδα έγινε προς ενημέρωση,εκδρομή στην Μεσσίνα έγινε,βομβαρδισμός δημοσιευμάτων ώστε να καμφθεί η θέση των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου έγινε.ΔΕΝ μπορεί να πεί κανένας σήμερα μετά από ένα χρόνο περίπου ότι δεν γνωρίζει τα υπερ και τα κατά του προβλήματος και την ΟΜΟΦΩΝΗ θέση των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας.

Εκτός αν κάποιοι απεργάζονται σενάρια ερήμην της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την συνηθισμένη πρακτική που όλοι ξέρουμε. Είναι γνωστά όλα και η θέση μας είναι αμετάκλητη : ομόφωνα ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ από την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ.

Η Επιτροπή Συντονισμού (που συγκροτήθηκε με την 260/09.07.2008 απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου και εκπροσωπεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρδικας, την Κίνηση Πολιτών Πέρδικας)

1.-Μπάλλας Ευάγγελος 4.-Καρίμαλης Παναγιώτης
2.-Ζωγράφος Γεώργιος 5.-Τάγγας Θωμάς.
3.-Βέρμπης Κων/νος
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     ΠΕΡΔΙΚΑ 06/02/2008

H KOINOTHTA ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ -ΣΥΒΟΤΩΝ που κινήθηκε από ευαισθησία για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της περιοχής μας. Απηχεί και αντιπροσωπεύει το 100% των συμπολιτών μας οι οποίοι εναντιώνονται στην κατασκευή του εργοστασίου συμπίεσης φυσικού αερίου στην περιοχή μας και στην διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας — Ιταλίας. Η παράλια ακτή Πέρδικας – Συβότων φημίζεται για την τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία είκοσι χρόνια και ιδιαιτέρως για την φυσική της ομορφιά. Σύμφωνα με το ομόφωνο ΟΧΙ του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας (και ταυτόσημες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Συβότων και της Διοικούσας Επιτροπής της ΤΕΔΚ Θεσπρωτίας) εμμένει στις απόψεις της για την μη κατασκευή του εργοστασίου συμπίεσης και το πέρασμα του αγωγού από την Νότια Θεσπρωτία γιατί ένα τέτοιο ενδεχόμενο (που δεν το φαντάζεται κανένας μας),θα είναι εγκληματικό λάθος εκείνων που το αποφασίζουν, το σχεδιάζουν και το υλοποιούν.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας όπου και αν διαμένουν, να ευαισθητοποιηθούν και να συντρέξουν μαζί μας ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή του φυσικού κάλλους της περιοχής μας.

Την Τετάρτη 20-02-2008 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα με θέμα <<Αναπτυξιακές προοπτικές και περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις για τις τοπικές κοινωνίες από την διέλευση αγωγού φυσικού αερίου και την λειτουργία των ανάλογων εγκαταστάσεων >>
Η ημερίδα είναι στα πλαίσια ενημέρωσης των κατοίκων για να μας πείσουν ότι μπορεί σ΄ ένα μέρος να συνυπάρξουν εργοστάσια και ξενοδοχεία , βιομηχανία και τουρισμός και για τις δήθεν μη ζημιογόνες επιπτώσεις του φυσικού αερίου στο περιβάλλον.
H KOINOTHTA ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΣΥΒΟΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
• Να παραδοθεί ψήφισμα στους επικεφαλής της ημερίδας, με όλα τα επιχειρήματα ενάντια στην κατασκευή του Σταθμού Συμπίεσης και διέλευσης του αγωγού και για τα τραγικά αποτελέσματα που θα έχει για το φυσικό περιβάλλον ,την ποιότητα ζωής και τον τουρισμό της περιοχής.
• Να μην παραβρεθεί κανένας εντός της αίθουσας όπου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα εκτός από το κοινοτικό συμβούλιο .
• Να διαμαρτυρηθεί εκτός της αίθουσας με ειρηνικό συλλαλητήριο, κλείσιμο στην Πέρδικα όλων των καταστημάτων, σχολείων, Κοινοτικών υπηρεσιών κλπ την Τετάρτη 20/02/2008. Σύσσωμη όλη η Πέρδικα και τα Σύβοτα με την στήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο διαμαρτυρόμενη για την εγκληματική ενέργεια στην οποία σκέφτονται κάποιοι να προβούν, με συνέπειες καταστροφικές για την ομαλή και φιλήσυχη διαβίωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΤΟΠΟΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

 


Δελτίο Τύπου

Μετά το Δελτίο Τύπου τις 25/1/2008 και την αναφορά του σ’ αυτό ότι ο υποθαλάσσιος αγωγός φυσικού αερίου θα ξεκινάει από τις παραλίες Πέρδικας Θεσπρωτίας, σας απαντάμε τα εξής :

α. Η κοινότητα Πέρδικας 2500 κατοίκων, ο Δήμος Συβώτων, και η Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων, με πρόσφατες ομόφωνες αποφάσεις, έχουν εκφράσει την αντίθεση τους για τη διέλευση αγωγού και εγκατάσταση εργοστασίου συμπίεσης στην περιοχή.

β. Το αίτημα έχει διαβιβαστεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς και υπήρξαν επίσημες διαβεβαιώσεις για την ανεύρεση εναλλακτική λύσης διέλευσης του αγωγού και εγκατάστασης εργοστάσιου συμπίεσης.

γ. Προξενεί λοιπόν απορία η παραπάνω ανακοίνωση του Υπουργείου που επιμένει για την περιοχή, και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας και φορέων.

δ. Οι κάτοικοι κατηγορηματικά δεν θα επιτρέψουμε την διέλευση αγωγού και εγκατάσταση εργοστασίου συμπίεσης στην περιοχή μας.


ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΔΙΚΑ 29-01-2008Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ κ. ΠΑΝΟΖΑΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ 29/01/2008 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ