Αρχική
 
ΕΠΙΚΑΙΡΑ
 
Τύπος
 
Συλλαλητήριο
 
Δημοψήφισμα
 
Φωτογραφίες εργοστασίων
 
Εκρήξεις Αγωγών
 
Τεχνικά στοιχεία
 
Φωτογραφίες Πέρδικας
 
Επαφή

Το δημοψήφισμα διεξήχθη. ΟΧΙ ψήφισε ποσοστό 99,5 % των Περδικιωτών.
Οι κάτοικοι της Πέρδικας έστειλαν τρανταχτό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Οπως είχαν χρέος, προστάτεψαν τις περιουσίες τους, τα συμφέροντά τους και το μέλλον των παιδιών τους.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ  10.08.2008 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝ.ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Σε σύνολο εγγεγραμμένων 2382/7=2389  ψήφισαν  1276, Aκυρα/Λευκά 7, Eγκυρα 1269,
217-ετεροδημότες-ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ    

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ             

1o

2o

3o

4o

Σύνολο

 

Α-Κ

Κ-Μ

M

Π-Ω

 

ΟΧΙ                                                         

255

283

258

250/213

1259

ΝΑΙ

2

3

0

2/3

10

 

 

 

 

 

 

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ                  

0

5

0

1/1

 7

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ

ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 10/8/2008                                          

1.-ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2.-ΒΕΡΜΠΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
3.-ΜΑΚΡΗΣ ΑΛ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.-ΤΣΕΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
5.-ΜΠΑΛΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7.-ΓΟΓΟΛΟΣ Γ.ΧΡΗΣΤΟΣ
6.-ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ Λ.ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ Ή ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ?

Η 10η Αυγούστου 2008 είναι μια σημαντική μέρα για την Κοινότητα των ανθρώπων της Πέρδικας. Μια σημαντική μέρα για τα αυτοδιοικητικά πράγματα όλης της επικράτειας.
Την ημέρα αυτή στην κοινότητά μας θα πραγματοποιηθεί ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ της κατασκευής και λειτουργίας του εργοστασίου συμπίεσης – μέτρησης ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ στην περιοχή μας. Το ίδιο το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός όπου οι πολίτες της Πέρδικας παραμελημένοι από την κεντρική εξουσία, όπως και όλη η ύπαιθρος χώρα, θα πάρουν στα χέρια τη τύχη τους συμμετέχοντας καθολικά και ψηφίζοντας, όπως έπραξαν όλη την προηγούμενη περίοδο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

Ήρθε η ώρα της κορύφωσης ενός μακροχρόνιου αγώνα όπου οι πολίτες της Πέρδικας, άνδρες και γυναίκες, πάνω από κομματικές και ιδεολογικές προτιμήσεις, θα ψηφίσουν στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ απαιτώντας να γίνει σεβαστή η επιλογή τους να ζήσουν αξιοπρεπώς αυτοί και τα παιδιά τους στον τόπο που γεννήθηκαν.
Ήρθε η ώρα να ακουστεί και στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ το μεγάλο ΟΧΙ στην εγκατάσταση και λειτουργία του εργοστασίου φυσικού αερίου στην Πέρδικα και τα Σύβοτα. Ήρθε η ώρα να ακουστεί και στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ το μεγάλο ΟΧΙ στη καταστροφή μιας περιοχής μοναδικής ομορφιάς που συνδυάζει την γεωργική παραγωγή και μια ραγδαία τουριστική ανάπτυξη.
Ήρθε η ώρα της ατομικής ευθύνης και του συλλογικού μηνύματος. Κανένας και καμία δεν πρέπει να λείψει από το πάνδημο προσκλητήριο της 10ης Αυγούστου.
Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό καλούμε όλους τους Περδικιώτες, άνδρες και γυναίκες να συμμετάσχουν στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της Κοινότητας την 10η Αυγούστου 2008. Δηλώνουμε ότι είμαστε υπερίφανοι/ες που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ, όπως εξάλλου ο καθένας για τον τόπο του, και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να περάσει ο εφιάλτης που σήμερα λέγεται εργοστάσιο Φυσικού Αερίου στην αυλή μας.
Τον τόπο που μας τρέφει και μας έθρεψε σε δύσκολους καιρούς θα τον σεβαστούμε και θα τον προστατέψουμε. Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, απέναντι στους προγόνους μας και στον τόπο που μας κληροδότησαν.
Γι αυτό το χρέος, θα δώσουμε το παρόν στο δημοψήφισμα της 10ης Αυγούστου 2008.

Πέρδικα, Ιούλιος 2008
Οι υπογράφοντες/ουσες

Γόγολος Σ. Εκπ/κος, Ζαρκάδης Α. Πανεπιστημιακός, Ζαρκάδης Ι. Πανεπιστημιακός, Κωσταδήμας Σ. Συνταξιούχος, Παππάς Χ. Πανεπιστημιακός – Ερευνητής Πάκος Β. Χημικός Μηχανικός, Μαργαρίτης Κίμων Συνταξ/χος Εκπ/κος, Μαρκόπουλος Σ. Αγρότης, Κόχυλας Ι. Συν/χος οικοδόμος, Τσάντος Αρ. Συν/χος Δάσκαλος, Γκρέπη Κωνστ. Ιατρός, Πετράκης Δ. Ιατρός, Παππάς Αλ. Δικηγόρος, Παππά Ιωάννα Γεωπόνος, Λαλλάς Κ. Τ. πρόεδρος Κοινότητας Πέρδικας, Σπυρίδης Π. Εφημέριος, Κάτσιος Νικόλας Φαρμακοποιός, Γαβριήλ Αθ. Συνταξ/χος ΔΕΗ, Τάγκας Θωμάς Συνταξιούχος, Λαχανίδης Αθανάσιος Ξενοδόχος , Κατσιμάνης Σωτήριος Μεσίτης.